Pasi spre succes
În tendințe

PASUL 5 SPRE SUCCES: CONECTEAZĂ-TE LA CEVA MAI ÎNALT

- Reclamă -


PASUL 5 SPRE SUCCES: CONECTEAZĂ-TE LA CEVA MAI ÎNALT


„Nu ştiu care va fi destinul tău, dar ştiu un lucru: singurii dintre noi care vor fi cu adevărat fericiţi vor fi cei care au căutat și au aflat cum să fie de ajutor!” Albert Schweitzer

Atunci când te conectezi la ceva mai mare decât tine, sănătatea ta mentală va avea de câştigat şi tu vei fi o persoană mai fericită. Martin Seligman, fondatorul psihologiei pozitive, a identificat acest lucru ca fiind vital pentru bunăstarea unei persoane. La ce te conectezi?

• Eşti, într-un fel sau altul, o persoană religioasă?

● Te simți puternic ataşat de natură şi de planeta Pământ?

• Lucrezi cu o instituţie caritabilă sau comunitară pentru a îmbunătăți viaţa unui anumit grup de oameni?

• Militezi pentru o cauză politică, cum ar fi drepturile femeilor, împotriva sclaviei sau salvarea de la demolare a unei străzi din comunitatea ta?

● • Îți concentrezi pur şi simplu toată atenţia să acorzi familiei tale cât mai mult din timpul, dragostea şi resursele tale pentru a-i ajuta să prospere? Poate că nu eşti un participant activ la niciuna dintre ele, dar, să fim sinceri, cu toții vrem să fim parte din ceva mai mare decât noi.

Dacă te păstrezi doar pentru tine, te vei îndepărta de alți oameni şi de alte lucruri. Atunci când le vorbesc liderilor ocupaţi şi ambițioşi, îi ajut, de fapt, să ajungă, de cele mai multe ori, la concluzii similare, pe măsură ce re- alizează că atunci când îşi urmăresc propria carieră şi visele materiale, nu fac decât să acopere o mică parte din felul în care vor să-şi trăiască cu adevărat propria viață.

Atunci când te conectezi la ceva mai mare decât tine, sănătatea ta mentală va avea de câştigat şi tu vei fi o persoană mai fericită.

Vezi și alți pași aici : https://alexandruvijiila.ro/category/pasi-spre-succes/

Sau mă poți urmări pe Instagram https://www.instagram.com/alexandruvijiia

- Reclamă -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

- Reclamă -
Back to top button

Adblock Detected

Nu folosesc reclame agresive, le-am pus cu bun simț. Te rog să dezactivezi adbloker-ul de pe site-ul meu. Mulțumesc anticipat! Mă ajută să duc proiectele mai departe.