Pasi spre succes
În tendințe

PASUL 4 SPRE SUCCES: DEZVAŢĂ-TE DE TOT CE ŞTII

- Reclamă -

PASUL 4 SPRE SUCCES: DEZVAŢĂ-TE DE TOT CE ŞTII

„Înainte ca oameniI să poată începe ceva nou, ei trebuie să pună capăt la ceea ce era înainte şi să se dezveţe de stilul vechi.” William Bridges

Se estimează că 40 la sută din ceea ce ai învățat în facultate va fi depăşit în decurs de un deceniu. O mare parte din coaching-ul meu constă în a-i ajuta pe clienți să exploreze căile prin care pot excela în lumea de astăzi, în care ideile, cunoştinţele şi ipotezele sunt disponibile imediat şi totuşi pot fi atât de uşor şi repede depăşite.

Pentru a-l parafraza pe Alvin Toffler, este uşor să te simți analfabet în secolul XXI, din cauza acestei presiuni constante de a învăţa, dezvăţa şi reînvăţa. Învățatul în sine nu este dificil – fiecare dintre noi are propriul stil de învăţare, pe care îl folosim zilnic în timp ce citim manuale de instrucțiuni, explorăm noi procedee, situaţii şi provocări. Problema adevărată începe atunci când, mai întâi, trebuie să te dezveţi de ceva.

Poți deveni atât de captivat de ceea ce ştii deja încât poate fi greu să renunţi la lucrurile vechi pentru a le primi pe cele noi. În fiecare zi, suntem provocaţi să ne dezvăţăm de ceea ce am crezut că ştim sau despre cum am crezut că trebuie să fie făcute lucrurile. Dezvăţarea este câmpul de luptă al cunoaşterii în secolul 21, iar cei care reuşesc să facă acest lucru cel mai repede şi să reînveţe la fel de repede, vor fi deschizători de drum. Dezvăţarea este câmpul de luptă al cunoaşterii în secolul 21.

Vezi și alți pași aici : https://alexandruvijiila.ro/category/pasi-spre-succes/

Sau mă poți urmări pe Instagram https://www.instagram.com/alexandruvijiia

- Reclamă -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

- Reclamă -
Back to top button

Adblock Detected

Nu folosesc reclame agresive, le-am pus cu bun simț. Te rog să dezactivezi adbloker-ul de pe site-ul meu. Mulțumesc anticipat! Mă ajută să duc proiectele mai departe.