Pasi spre succes
În tendințe

PASUL 2 SPRE SUCCES : LASĂ O MOŞTENIRE

- Reclamă -

PASUL 2 SPRE SUCCES: LASĂ O MOŞTENIRE

Cred că moştenirea ta va fi definită de realizările şi caracterul curajos prin care fiicele şi fii noştri acceptă provocările globale cu care ne confruntăm.” Naveen Jain

Cum vrei să-şi aducă lumea aminte de tine? Imaginează-ți că poţi auzi ce se spune la propria ta înmormântare. Ce ai vrea să spună oamenii despre tine? Este puțin probabil ca cineva să aibă prea multe de spus despre frumoasa ta maşină, casă sau despre faptul că erai membru la clubul de golf. Oamenii vor vorbi despre caracterul, comportamentul şi personalitatea ta. Despre cum ai acţionat şi cum te-ai comportat cu alte persoane – calitățile pe care le-ai avut în viață, cum ar fi generozitatea, integritatea şi bunătatea.

Shakespeare a spus că nu există o moştenire mai importanţă decât sinceritatea, iar Bill Graham a spus odată că cea mai mare moştenire pe care o laşi familiei tale nu este bogăția materială, ci caracterul tău şi credinţa ta.

Gândeşte-te la asta – cum îți aduci aminte de persoanele care au murit? Îmi aduc aminte de un bunic pentru că avea întotdeauna timp pentru mine, de o bunică pentru că m-a provocat să mă autodepăşesc, de mama soţiei mele că susţinea că o familie trebuie să fie mereu împreună. Dar moştenirea nu este singurul lucru pe care îl lași în urmă. Laşi o moştenire, fie că vrei sau nu, în multe momente de cotitură din viața ta. De fiecare dată când pleci de undeva – un serviciu, o şcoală sau un cartier – laşi în urma ta o moştenire.

Gândeşte-te la aceste minimoşteniri în timp ce străbați această viaţă şi asigură-te că toate moştenirile, mari sau mici, sunt pozitive pentru oamenii pe care îi laşi în urmă. asigură-te că toate moştenirile, mari sau mici, sunt pozitive pentru oamenii pe care îi laşi în urmă.

Ce crezi?

- Reclamă -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

- Reclamă -
Back to top button

Adblock Detected

Nu folosesc reclame agresive, le-am pus cu bun simț. Te rog să dezactivezi adbloker-ul de pe site-ul meu. Mulțumesc anticipat! Mă ajută să duc proiectele mai departe.