Pasi spre succes
În tendințe

Pasul 1 spre succes: Nu regreta nimic

- Reclamă -

Pasul 1 spre succes : nu regreta nimic

NU REGRETA NIMIC – cea mai importantă lecție din viața bunicului său a fost că a murit gol, pentru că a realizat tot ceea ce şi-a dorit, fără regrete. Cred că, pe lângă faptul de a l lăsa o moştenire, acesta ar fi cel mai mare semn de succes. Marvin Sap

În ciuda incredibilei diversităţi umane de pe planetă, cu toții încercăm regrete asemănătoare atunci când murim. O asistentă medicală din Australia a petrecut ani de zile îngrijind pacienţi muribunzi şi, în timpul discuțiilor cu ei, a încercat să le afle cele mai mari regrete.

Mai jos, sunt cele cinci regrete pe care le-a auzit cel mai des: „Aş fi dorit să fi avut curajul să trăiesc viaţa aşa cum mi-am dorit-o, în loc să trăiesc viaţa pe care
alții au aşteptat-o de la mine.”

1. „Aș fi vrut să fi avut curajul să-mi trăiesc viața mai mult pentru mine decât să am viața la care s-au aşteptat alții să o am.”

2.,,Aş fi vrut să nu fi muncit atât de mult.”

3. Aş fi dorit să nu-mi fi suprimat propriile sentimente pentru a fi pace în jur şi, din contră, să fi avut curajul să fiu mai sincer în legătură cu sentimentele mele.”

4.,,Aş fi vrut să fi investit mai mult timp în prietenii şi să nu pierd legătura cu atât de mulți prieteni de-a lungul anilor.

5. „Aș fi vrut să fi fost mai fericit, să fi zâmbit mai mult şi să iau viaţa mai puțin în serios.”

Regretele de pe patul de moarte sunt o extensie a felului în care trăim în fiecare zi. De prea multe ori ne uităm înapoi nefericiți de alegerile şi acţiunile noastre din trecut. Misiunea ta de a nu avea niciun regret l sfârşitul vieţii tale începe de astăzi.

Misiunea ta de a nu avea niciun regret la sfârşitul vieţii tale începe de astăzi

- Reclamă -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

- Reclamă -
Back to top button

Adblock Detected

Nu folosesc reclame agresive, le-am pus cu bun simț. Te rog să dezactivezi adbloker-ul de pe site-ul meu. Mulțumesc anticipat! Mă ajută să duc proiectele mai departe.