Articole
În tendințe

Cum și de ce te poate schimba 1 persoana?

- Reclamă -

Încă din cele mai vechi timpuri, faptul că cineva îți împărtășește aceleași sentimente de iubire pe care tu le ai, este unul dintre cele mai frumoase lucruri ce ți se poate întâmpla.

Acum în prezent, trăim în niște vremuri tulburi și reci. Persoanele mai tinere dau semne că nu mai iubesc cu adevărat. Toți au devenit toxici, înșelatul persoanei de lângă tine a devenit o normalitate în timp ce seriozitatea, loialitatea, adevărul și iubirea și-au pierdut considerabil din intensitate.

Mai rar, se poate întâmpla să dai peste o persoană care să te iubească cu adevărat, pentru cine ești tu ca persoană, nu pentru ce vei deveni sau ce statut și venituri ai.

Acea persoană poate să te motiveze și să te facă să-ți recâștigi încrederea în umanitate. Acea persoană te face să uiți de grijile cotidiene. Poate să te facă să te simți sensibil. Poate să-ți ofere alinare în vremuri de restriște. Poate să te motiveze să renunți la un viciu, sau să te motiveze să continui ceva bun. Poate să-ți facă ziua mai bună doar prin prezența sa.

În viață este vorba despre priorități, angajamente, conștientizare și alegeri. Dacă există sentimente sincere, majoritatea lucrurilor frumoase se vor înfăptui fără prea mult efort. Dacă există interes, vor exista anumite explozii sentimentale de moment și atât.

Echilibrul este esenţialul unei povești frumoase de dragoste dintre maxim 2 persoane.

- Reclamă -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

- Reclamă -
Back to top button

Adblock Detected

Nu folosesc reclame agresive, le-am pus cu bun simț. Te rog să dezactivezi adbloker-ul de pe site-ul meu. Mulțumesc anticipat! Mă ajută să duc proiectele mai departe.