Articole
În tendințe

Cum să faci față greutăților în 2022?

- Reclamă -

Anul 2022 nu este cum ne-am așteptat, avem în continuare pandemie globală, risc moderat de război, inflație națională peste 10%, creșterea cheltuielilor utilităților, scumpirea alimentelor și multe altele.

Poate că în cifre nu stăm bine, dar până la urmă ce contează cu adevărat? Știi ce contează cu adevărat? Să fii fericit cu adevărat. Poate de cele mai multe ori, credem că bunurile materiale, vacanțele de lux și aparențele unor vieți mirobolante fac oamenii fericiți. Dar în urma poveștilor celor care chiar trăiesc așa, ei sunt goi pe dinăuntru. Oamenii care stau pe lângă cei înstăriți, nu-și oferă iubirea și prietenia cu adevărat, ci o fac pentru a se parveni. Cred că cel mai important este în perioada asta, să te gândești și să încerci să devii mai bun.

Gândirea noastră colectivă afectează într-un fel sau altul ceea ce se întâmplă în lume. Ca să treci cu bine peste acest an cu greutăți, trebuie să te oprești în a citi știrile negative. Să te deconectezi puțin câte puțin la tehnologie. Să găsești ceea ce îți place să faci sau să faci ceea ce te face fericit. Ai nevoie de odihnă, stresul cotidian crește pe zi ce trece. Văd oameni tineri care nu mai au energie sau idealuri în viata.

Văd cum sunt atrași în cursa sobolanului, somn si lucru. Nu mai fac altceva să-și îmbunătățească starea. Trebuie să credem și să atragem bunătatea prin faptele și gândurile noastre. Atunci ajungem să ne revenim cu adevărat.

Vezi și alte sfaturi aici: https://alexandruvijiila.ro/category/sfaturi/

Sau mă poți urmări pe Instagram https://www.instagram.com/alexandruvijiia

- Reclamă -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

- Reclamă -
Back to top button

Adblock Detected

Nu folosesc reclame agresive, le-am pus cu bun simț. Te rog să dezactivezi adbloker-ul de pe site-ul meu. Mulțumesc anticipat! Mă ajută să duc proiectele mai departe.